Clinica Zambet Frumos

Mascota zambet frumos

Cabinet timpuri noi

Stomatologie generala si Ortodontie

La ,,Zambet Frumos", cabinet stomatologic situat pe Bd. Gh. Sincai, nr. 16, foarte aproape de statia de metrou Timpuri Noi, va oferim tratamente stomatologice de cea mai buna calitate, intr-o atmosfera relaxanta si primitoare.Cabinetul stomatologic este echipat cu cele mai moderne echipamente, menite sa vina in sprijinul dumneavoastra.

Se spune ca ,, Zambetul este cel mai frumos accesoriu pe care il poti purta". Stim cat este de importanta sanatatea orala si cat de mult va doriti un zambet alb si sanatos.

De aceea va oferim tratamente ortodontice, protetice, chirurgicale de cea mai buna calitate.

Un zambet frumos si sanatos se obtine din copilarie. Varsta ideala purtarii unui aparat dentar mobil este de 6-12 ani. Va recomandam o consultatie de specialitate la medicul ortodont, incepand cu varsta de 6 ani, pentru a-i asigura copilului atat o dezvoltare maxilara normala, cat si un zambet de revista.

Dr. Anda Andreescu- Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

Studii: Facultatea de Medicina Dentara UMF „Carol Davila” Bucuresti

Competenta implatologie

Cu o experienta de peste 10 ani in stomatologie generala si Ortodontie, dr. Anda Andreescu va ofera cele mai bune solutii de tratament dentar, atat ortodontic cat si protetic.

Indiferent daca aveti nevoie de un plan de tratament ortodontic sau protetic, sau de servicii de profilaxie dentara ( detartraj profesional, periaj profesional), dorinta noastra e de a va reda zambetul mult visat si de a va redobandi increderea in sine.

Nu ezitati sa ne contactati: 0721037038

medic ortodont bucuresti